Sofie Jansson

Hej! Sofie heter jag och kommer liksom Ofelia uppdatera här på Valdos blogg efter tävling och annat kul.

Jag har just nu två ponnyer från Djupvik hemma hos mig, Djupviks Vinca och Djupviks Viola. Jag rider och tävlar även Djupviks Veronica som kommer hem till mig igen nu i veckan efter att ha varit hemma på Djupvik i några veckor.
Jag har en egen blogg också som jag skriver på varje dag om mitt liv,
sofiejansson.blogg.se.

Jag var faktiskt iväg och tävlade senast igår! Då följde Djupviks Vinca och min egna ponny Gunvald med.
Det var en väldigt lyckad dag! Med Gunvald vann jag en klass och kom 7:a i den andra. Vinca tävlade för första gången mot klockan och det resulterade i en 9:ondeplats i första klassen och ett snöpligt nedslag i den andra. Båda klasserna som jag red i helgen var L.B:er. Jag är väldigt nöjd med båda ponnyerna och det känns som en väldigt bra start på utomhussäsongen!

20140413-225344.jpg

20140413-225432.jpg

20140413-225504.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *